23 maart vertelt Christine Wagner over Body Talk.

Jouw lichaam weet precies wat het nodig heeft!

Via het Bodytalk Systeem kunnen we het complexe systeem van onze lichaam en geest weer in balans brengt en de communicatie binnen ons lichaam verbeteren. Daardoor worden onze zelfhelende capaciteiten aangesproken.

Bodytalk kan bijvoorbeeld bij eczeem, stress en angst helpen, de spijsvertering, lichaamshouding en emotionele klachten verbeteren en oude, rigide denkpatronen versoepelen. Het heeft dus een positief effect op ons welzijn.
Christine Wagner werkt meer dan 10 jaar als Bodytalker en heeft haar praktijk nu ook in Bloemendaal. Zij zal die avond vertellen hoe het BodytalkSystem werkt, hoe het haar leven heeft verandert en naast een korte sessie ook een bijzonere techniek met iedereen delen, waarbij je hersen in balans komen.

 

Vrijdag 23 maart, 19.30 uur
Muziekschuur Bloemendaal

www.bodytalkamsterdam.nl

flyer_bodytalk_2018

Voor vragen: Christine Wagner m 06 555 777 90